https://www.simpl-i.nl/wp-content/themes/simpl-i/assets/dist/svg/sprite-icons.svg

Simpl-i met de 'i' van innovatie

Bij de ontwikkeling van het Simpl-i bouwconcept stonden snel en effectief bouwen centraal waarbij we vooral pragmatische keuzes maakten. We hebben samen met onze partners al het goede van wat de moderne bouw- en installatiewereld te bieden heeft gecombineerd. Met behulp van de innovatiekracht van alle betrokken bouwpartners blijven we het bouwconcept steeds verder ontwikkelen zodat we altijd aan de laatste eisen kunnen voldoen.

Een doordacht en beproefd bouwsysteem

De oplossingen die we toepassen zijn al ruimschoots beproefd in de praktijk. Dankzij een uitgekiend montagesysteem kunnen we de woningen realiseren in een zéér snelle bouwtijd, zonder concessies te doen aan de kwaliteit, het energieconcept en het wooncomfort. Wij bouwen vanuit de huidige en toekomstige woonwensen van opdrachtgevers en bewoners, en binnen de financiële kaders. Vanaf (bouwrijpe) kavel tot en met de oplevering: wij zorgen voor een vloeiend proces. Het resultaat is een prachtige en eigentijdse woning.

Een installatieconcept van indrukwekkende eenvoud

Bij het ontwerp van de woningen hebben we gezocht naar een betaalbaar installatieconcept, met lage onderhoudskosten en een goede energieprestatie dat perfect aansluit bij het compacte woningtype. In het Simpl-i bouwconcept speelt het innovatieve installatiesysteem een belangrijke rol. Ook de installatietechniek is helemaal aan te passen aan de wensen van de opdrachtgever. Natuurlijk is het installatieconcept helemaal van deze tijd en duurzaam. Dat betekent dus géén gasaansluiting, maar wél opties als een warmteterugwinsysteem, een warmtepomp, een elektrische geiser of boiler en zonnepanelen. Bovendien is het geheel eenvoudig te bedienen en te onderhouden.

Een woning waar je energie van krijgt

Op het eerste gezicht lijkt een installatie met elektrische radiatoren niet energiezuinig. Uiteraard is een voorwaarde voor een lage energierekening dat de schil van de woning extreem goed geïsoleerd is en luchtdicht is. De woningen voldoen aan de nieuwste eisen voor BENG en TO-juli.

Het staat als een huis, in slechts enkele weken

We werken met hoge kwalitatieve prefab bouwelementen als betonnen funderingsbalken, wanden, vloeren en platte daken en met een prefab houtskeletbouw kap bij woningen met een zadeldak. Na een efficiente montage op de bouwplaats zijn de woningen in korte tijd wind- en waterdicht, waardoor ook de afbouw aan de binnenzijde snel kan worden uitgevoerd. Ook dit is binnen afzienbare tijd gereed dankzij het inventieve installatieconcept. Afhankelijk van de gekozen gevelafwerking, gevelplaten of metselwerk, is bijvoorbeeld een blok van 20 woningen tussen de 13 en 23 weken klaar voor bewoning. Wij zorgen ook voor de benodigde vergunningen.

SIMPL-i een goed idee

 • Lage investeringskosten
 • Korte bouwperiode
 • Beproefd bouwconcept, lage risico’s
 • Lage onderhoudskosten, hogere huuropbrengst
 • Grote vraag naar kleine woningen
 • Duurzaam: materialen met lage footprint, deels demontabel/circulair, energiezuinig
 • Levensloopbestendig (ook geschikt voor mensen die minder mobiel zijn)
 • Deels zelfvoorzienend

Ontdek de mogelijkheden & voordelen!

 • Compact wonen wordt maatwerk
 • Betaalbaar wonen vanaf € 126.870,-
 • Snel en zorgeloos realiseerbaar
 • © Jorritsma Bouw, 2024