https://www.simpl-i.nl/wp-content/themes/simpl-i/assets/dist/svg/sprite-icons.svg

Kollum

Woningtypen: twee-laag-plat en één laag met kap voor starters, gezinnen en senioren.

Woonprogramma: Klik hier voor de plattegronden met oppervlakten per woonruimte.

Gevelbeeld: De voorgevels hebben drie gevelopeningen. De omlijsting in witte steen geeft ritme en wordt herhaald op de verdiepingen. Deze accenten zorgen ervoor dat de verschillende volumes esthetisch worden gekoppeld. De gevelband op de platte blokjes met daarboven in zwarte steen een tegelverband geven een kap-suggestie.
De 2 laag hoge blokjes zijn uitgevoerd met een flauw hellende kap die zorgt voor een vanzelfsprekende continuïteit met de omringende bebouwing. De woningen hebben een vriendelijke, maar uitgesproken uitstraling.

Installaties: De woningen zijn voorzien van een up-to-date, comfortabel en eenvoudig te bedienen installatieconcept. Dit bestaat uit een lucht/warmtepomp, zonnepanelen en MV-installatie met natuurlijke toevoer. De woningen zijn uitgerust met vloerverwarming in combinatie met radiatoren.

Kollumerzwaag

Woningtypen: twee-laag-plat en één laag met kap voor starters, gezinnen en senioren.

Woonprogramma: Klik hier voor de plattegrond met oppervlakten per woonruimte.

Gevelbeeld: De gevelopeningen in de voorgevels zijn omlijst met witte steen. Dit accent wordt herhaald op de verdiepingen. De verschillende volumes krijgen op deze manier esthetisch dezelfde uitstraling. Op de platte woningen vind je op circa vier meter hoogte een gevelband met daarboven een tegelverband in zwarte steen. Dit zorgt voor aansluiting bij de kapwoning. De blokjes van twee lagen hebben een flauw hellende kap die past bij de bebouwing in de nabije omgeving. Het gevelbeeld is vriendelijk en vertelt zijn eigen verhaal.

Installaties: Ook deze woningen hebben een modern en comfortabel installatieconcept dat door bewoners eenvoudig te bedienen is. Het is samengesteld uit een lucht/warmtepomp, zonnepanelen en MV-installatie met natuurlijke toevoer. De woningen zijn voorzien van vloerverwarming in combinatie met radiatoren.

SIMPL-i een goed idee

Ontdek de mogelijkheden & voordelen!

  • Compact wonen wordt maatwerk
  • Betaalbaar wonen vanaf € 126.870,-
  • Snel en zorgeloos realiseerbaar
  • © Jorritsma Bouw, 2022