https://www.simpl-i.nl/wp-content/themes/simpl-i/assets/dist/svg/sprite-icons.svg

Uitgekiend systeem

Met een uitgekiend systeem is voor deze woningen slechts een zéér korte bouwtijd nodig. In het Simpl-i bouwconcept hebben we al het goede gecombineerd van wat binnen de moderne bouw- en installatiewereld voorhanden is. Met de innovatiekracht van alle betrokken bouwpartners blijven we het bouwconcept ontwikkelen, zodat we altijd aan de laatste eisen kunnen voldoen. Het casco en de techniek zijn voor elke woning hetzelfde. Variaties zijn mogelijk binnen het woonprogramma, de architectuur en de binnenafwerking.

Om je volledig te kunnen ontzorgen, hebben we bij ons Simpl-i concept een ook succesvolle aanpak ontwikkeld voor bewonerscommunicatie en onderhoud. Vraag naar de mogelijkheden!

Bouwen vanuit woonwensen

Wij bouwen vanuit de huidige en toekomstige woonwensen van jou en de bewoners. Vanaf (bouwrijpe) kavel tot en met de oplevering: wij staan in voor een vloeiend proces. Je profiteert zo van een snel en helder ontwikkeltraject, met continu inzicht in de kosten. Je krijgt prachtige, eigentijdse woningen geschikt voor zowel jong als oud, wat mogelijkheden biedt om de sociale cohesie in een straat en woonwijk te bevorderen. We kunnen jouw woningen desgewenst turnkey opleveren, waarbij we het hele bouwtraject van vergunningsaanvraag tot en met sleuteloverdracht verzorgen.

Heel veel keuzes

Ondanks alle keuzemogelijkheden is het niet zo dat we voor elke woning een volledig nieuw ontwerp moeten maken. Het Simpl-i concept maakt het mogelijk om te kiezen uit een breed scala aan opties, ook wat betreft grootte. Stel dat de standaard beukmaat van een woning 7 meter is, dan kunnen wij die verkleinen of vergroten. Of we breiden een woning uit met een extra verdieping. Zo is het vrij eenvoudig om ons concept aan te passen voor een kleinere of juist grotere woning: een woning voor singles, starters of senioren, of juist een gezinswoning. Een royale woonkamer of een grotere keuken? De bad- en slaapkamer beneden om de woning levensloopbestendig te maken? Of juist een extra slaapkamer boven om er een optimale gezinswoning van te maken? Stapsgewijs maken we samen met jou de juiste keuzes.

  1. Bepaal je woningtype met plattegrond.
  2. Kies je architectuur.
  3. Bepaal de installaties.
  4. Maak je keuze in betaalbaarheid.
  5. Kies voor bewonersbegeleiding zonder zorgen.
  6. Onderhoud zelf doen of uitbesteden via onze Vastgoed Diamant.
Stel je vraag, heel SIMPL-i Zet samen met Henk Rozema de stap naar jouw Simpl-i droomwoning. Of kom onze modelwoning bezichtigen voor inspiratie. Bel Henk om een afspraak te maken: 0515-578200

"*" geeft vereiste velden aan

SIMPL-i een goed idee

Ontdek de mogelijkheden & voordelen!

  • Compact wonen wordt maatwerk
  • Betaalbaar wonen vanaf € 126.870,-
  • Snel en zorgeloos realiseerbaar
  • © Jorritsma Bouw, 2024