https://www.simpl-i.nl/wp-content/themes/simpl-i/assets/dist/svg/sprite-icons.svg

Zeer korte bouwtijd en vloeiend proces

Een uitgekiend systeem maakt dat voor deze woningen slechts een zéér korte bouwtijd nodig is. In het Simpl-i bouwconcept hebben we al het goede gecombineerd van wat binnen de moderne bouw- en installatiewereld voorhanden is. Met de innovatiekracht van alle betrokken bouwpartners blijven we het bouwconcept ontwikkelen, zodat we altijd aan de laatste eisen voldoen. Het casco en de techniek zijn voor elke woning hetzelfde. Variaties zijn mogelijk binnen het woonprogramma, de architectuur en de binnenafwerking.

Wij bouwen vanuit de huidige en toekomstige woonwensen van jou en de bewoners. Vanaf (bouwrijpe) kavel tot en met de oplevering: wij staan in voor een vloeiend proces. Je profiteert zo van een snel en helder ontwikkeltraject, met continu inzicht in de kosten. Je krijgt prachtige, eigentijdse woningen geschikt voor zowel jong als oud, wat mogelijkheden biedt om de sociale samenhang in een straat en woonwijk te bevorderen. We kunnen jouw woningen desgewenst turnkey opleveren, waarbij we het hele bouwtraject van vergunningsaanvraag tot en met sleuteloverdracht verzorgen. Om je volledig te kunnen ontzorgen, hebben we bij ons Simpl-i concept ook een succesvolle aanpak ontwikkeld voor bewonerscommunicatie en onderhoud. Vraag naar de mogelijkheden!

Stap 1 | Plattegrond - Simpl-i voor de starter

Deze woning – geschikt voor starters en kleine gezinnen – heeft een praktische, brede beukmaat waardoor er mooie vierkante vertrekken ontstaan. De entreehal is ruim en biedt voldoende plek voor een garderobe. De keuken is zo groot dat er ook voldoende plaats is voor een eethoek met zicht op de straat. De woonkamer kijkt uit op de tuin. Deze tweelaagse woningen met kap zijn met een minimale aanpassing (traplift) ook toegankelijk voor mindervaliden en zijn dus levensloopbestendig.

Stap 1 | Plattegrond - Simpl-i voor de senior

Het complete woonprogramma bevindt zich op de begane grond. De entreehal is ruim en biedt plek voor een garderobe. De eenlaagse woning met kap is straatgericht en is op de begane grond rolstoelvriendelijk en daarmee levensloopbestendig. De trap is bovendien goed begaanbaar en heeft voldoende mogelijkheden voor een traplift. Naar wens is de woning ook anders in te delen: de slaapkamer op de begane grond kan bij de woonkamer worden aangetrokken. Daarmee kan dit ook voor starters en gezinnen een aantrekkelijke variant zijn.

Stap 1 | Plattegrond - Simpl-i voor het gezin

De gezinswoning heeft een praktische, brede beukmaat waardoor er mooie vierkante vertrekken ontstaan. De entreehal is ruim en biedt voldoende plek voor een garderobe. De keuken is zo groot dat er ook voldoende plaats is voor een eethoek met zicht op de straat. De royale woonkamer kijkt uit op de tuin. Deze tweelaagse woningen met kap zijn met een minimale aanpassing (traplift) ook toegankelijk voor mindervaliden en zijn dus levensloopbestendig.

Stap 1 | Plattegrond - Simpl-i Plug &Play

Het complete woonprogramma van de Plug & Play woning bevindt zich op de begane grond. In de hele woning is rekening gehouden met de mindervalide huurder: draaicirkels zijn ruim genoeg voor rolstoel- en rollatorgebruikers. Deze tweelaagse woning met plat dak is tuingericht en is op de begane grond rolstoelvriendelijk. De trap is niet steil en daardoor goed begaanbaar. Bovendien is er voldoende ruimte voor het installeren van een traplift. Ook de entreehal biedt veel bewegingsruimte en er is plek voor een garderobe.

Stap 2 | Architectuur

Voor onze basiswoning hebben we gekozen voor een eigentijdse vormgeving. De Simpl-i woning is voorzien van een aantal speelse en herkenbare accenten, waarbij je keuze hebt in de kleuren van zowel minerale steenstrips, bakstenen, kozijnen, deuren als dakpannen.

Meer maatwerkmogelijkheden: Het gevelbeeld van het basisconcept kun je eventueel nog verder aanpassen aan je eigen wensen en eisen. Kijk hier voor inspiratie en variatie. Of vraag onze brochure aan of neem contact op met Reinier Bron.

Stap 3 | De installaties

In het Simpl-i bouwconcept speelt het bewezen en betaalbare installatieconcept met hoog rendement een belangrijke rol. In het basisconcept hebben we een degelijke lucht/waterwarmtepomp toegepast met lage onderhoudskosten en een goede energieprestatie volgens de BENG-norm. Het concept sluit perfect aan bij het woningtype en is gericht op maximaal bedieningsgemak voor de gebruiker. Het installatieconcept is comfortabel door goede isolatie en voorverwarmde ventilatielucht. Zonnepanelen maken het gebruik van hernieuwbare energie mogelijk.

Stap 4 | Betaalbaarheid

Een van de pijlers van het Simpl-i bouwconcept is de betaalbaarheid. Wij kunnen uw Simpl-i bouwen vanaf:

Om je volledig te kunnen ontzorgen, hebben we bij ons Simpl-i concept een succesvolle aanpak ontwikkeld voor bewonerscommunicatie en onderhoud. Vraag naar de mogelijkheden!

MEER WETEN? VRAAG DE GRATIS BROCHURE AAN Bel Reinier Bron voor of meer informatie of een offerte. Of maak een afspraak met Reinier om onze modelwoning te bezichtigen via 06-20601005.

"*" geeft vereiste velden aan

SIMPL-i een goed idee

 • Lage investeringskosten
 • Korte bouwperiode
 • Beproefd bouwconcept, lage risico’s
 • Lage onderhoudskosten, hogere huuropbrengst
 • Grote vraag naar kleine woningen
 • Duurzame (en deels demontabele) materialen met lage footprint
 • Circulair en energiezuinig
 • Levensloopbestendig, ook wanneer je minder mobiel bent

Ontdek de mogelijkheden & voordelen!

 • Compact wonen wordt maatwerk
 • Betaalbaar wonen vanaf € 126.870,-
 • Snel en zorgeloos realiseerbaar
 • © Jorritsma Bouw, 2022