https://www.simpl-i.nl/wp-content/themes/simpl-i/assets/dist/svg/sprite-icons.svg

Basisplattegrond

Met onze vaste plattegronden als basis, kunnen we de woningen aanpassen aan de woningbehoefte van een starter, gezin of oudere. Je kunt keuzes maken ten aanzien van inrichting, uitbouw, tuingericht of straatgericht wonen en/of het creëren van een extra slaapkamer.

Wil je ook aanpassingen doen in de beukmaat van de woningen? Dat kan met ons maatwerk concept. We kunnen vrij eenvoudig de plattegrond aanpassen aan een kleinere of juist grotere woning.

Kortom: met de Simpl-i woning kunnen wij héél veel woonwensen in vervulling laten gaan!

Stap 1 |  Kies je architectuur

Het gevelbeeld kun je aanpassen aan je eigen wensen en eisen. Wij kunnen karakteristieke, historiserende of moderne beeldkenmerken toevoegen in het ontwerp. Zoals steendetails (lijsten, verbanden, versieringen), maar ook het gebruik van stenen, steenstrips of Rc-panels is mogelijk. Verder zijn er opties voorhanden in kozijnen en draaiende delen met onderverdelingen (roeden), kleuren, pannendaken met dakkapellen, goten, boeiboorden en windveren. En we kunnen ook schoorstenen inzetten als ontwerpgereedschap om de kopgevel te bekronen. Goed om te weten: binnen ons Simpl-i concept werken we samen met lokale architecten, afhankelijk van de ambities en wensen. Er is héél veel mogelijk! Inspiratie opdoen?

Stap 2 | Bepaal de installaties

In het Simpl-i bouwconcept speelt het bewezen en betaalbare installatieconcept met hoog rendement een belangrijke rol. In het basisconcept hebben we een innovatief verwarmingssysteem gecombineerd met warmteterugwinsysteem toegepast met lage onderhoudskosten en een goede energieprestatie volgens de BENG-norm. Het concept sluit perfect aan bij het woningtype en is gericht op maximaal bedieningsgemak voor de gebruiker.

Meer keuzes maken in installaties? Dat kan met onze maatwerk installatietechniek, volledig aan te passen aan jouw wensen.

Stap 3 | Kies voor bewonersbegeleiding zonder zorgen

Communicatie met zowel bewoners als omgeving zijn ingebed in ons proces. Als sociaal bouwer besteden we hier vóór, tijdens en ná een bouwproject veel aandacht aan. De dialoog met (toekomstige) bewoners heeft hierin een bijzondere plek. Wij kunnen je wat betreft bewonersbegeleiding en communicatie geheel ontzorgen. Al in het voortraject maken bewoners kennis met onze bewonersconsulenten. Zij zijn voor de bewoners het vaste aanspreekpunt en fungeren als vraagbaak. Het communicatietraject dat wij voorstellen, bestaat uit een aantal (digitale) onderdelen die we graag met je finetunen.

Stap 4 | Opteer voor service: onderhoud zelf doen of uitbesteden

We bouwen de Simpl-i woningen standaard met onderhoudsarme materialen. Ook kunnen we ervoor zorgen dat onderhoud efficiënt kan worden uitgevoerd. Zo maximaliseer je het rendement en de waardevastheid van je woningen. Vastgoed Diamant van Jorritsma Bouw is ons antwoord op jouw onderhoudsvraag. Dit is een compleet meerjarig onderhoudsprogramma waarmee je alle facetten van het onderhoud van je woningen structureel geregeld hebt.

Meer informatie, heel SIMPL-i Bel Reinier Bron voor meer informatie. Of maak met hem een afspraak om onze modelwoning te bezichtigen via 06-20601005.  

"*" geeft vereiste velden aan

SIMPL-i een goed idee

Ontdek de mogelijkheden & voordelen!

  • Compact wonen wordt maatwerk
  • Betaalbaar wonen vanaf € 126.870,-
  • Snel en zorgeloos realiseerbaar
  • © Jorritsma Bouw, 2024