https://www.simpl-i.nl/wp-content/themes/simpl-i/assets/dist/svg/sprite-icons.svg

Investeren in betaalbare woningen

In Nederland is een schrijnend woningtekort. De verwachting is dat het tekort de komende jaren alleen maar zal toenemen, omdat de Nederlandse bevolking tot 2035 met circa 8% zal groeien tot 18,8 miljoen inwoners. De groei zal vooral bestaan uit kleinere huishoudens. In 2020 bestaat een gemiddeld huishouden uit 2,14 personen.

Er is dus een groeiende vraag naar kleinere, betaalbare woningen die ook nog eens snel gerealiseerd kunnen worden. Een kans voor investeerders en ontwikkelaars.

Korte- en langetermijnrendement

Wij hebben wij het Simpl-i bouwconcept ontwikkelt als oplossing voor het woningtekort. Met het bouwconcept realiseren we complete en duurzame woningen, die voldoen aan alle actuele eisen en standaarden. De woningen zijn snel te realiseren voor een uiterst lage prijs. Ook de total cost of ownership op de lange termijn is heel aantrekkelijk, aangezien zowel het energieverbruik als de onderhoudskosten van de woning zeer laag zijn.

Grondposities invullen? Simpl-i even bellen!

Beschik je over grondposities waar je compacte, betaalbare woningen wilt realiseren? Dan biedt het flexibele Simpl-i bouwconcept ook voor jou een passende oplossing. We kunnen namelijk echt maatwerk leveren op basis van enkele goed doordachte basisontwerpen.

Ontdek de mogelijkheden en voordelen!

Neem direct contact op: 0515 57 8200

Een mooie kans met een maatschappelijk doel

Door het schaarse aanbod is ook de prijs van woningen steeds verder gestegen. Starters en ‘nieuwkomers’ kunnen moeilijk aan een eigen woning komen en senioren kunnen niet doorstromen naar een compacte woning. Investeren in de realisatie van Simpl-i woningen levert niet alleen mooie rendementen tegen lage risico’s op. Het draagt ook nog eens bij aan het oplossen van een maatschappelijk probleem. En het maakt mensen blij met een prachtig huis. Hoe mooi is dat!

MEER WETEN? VRAAG DE GRATIS BROCHURE AAN

"*" geeft vereiste velden aan

SIMPL-i een goed idee

  • Lage investeringskosten, hoog rendement.
  • Korte bouwperiode, snel rendement.
  • Beproefd bouwconcept, lage risico’s.
  • Lage onderhoudskosten, hogere huuropbrengst.
  • Grote vraag naar kleine woningen, grote marktkansen.

Ontdek de mogelijkheden & voordelen!

  • Compact wonen wordt maatwerk
  • Betaalbaar wonen vanaf € 126.870,-
  • Snel en zorgeloos realiseerbaar
  • © Jorritsma Bouw, 2024